illustratie & animatie

Menu

Filter

Social

100 jaar Kievietschool

Ter ere van het 100 jarig bestaan van de Kievietschool in Wassenaar werd een feestweek georganiseerd. Er zou een veiling plaatsvinden ten behoeve van het nieuwe technieklokaal. Ik werd gevraagd… Read More →

50 jaar Marokkaanse Immigratie

Live tekenen in opdracht van Irene Mulder (illustrator en live tekenaar) tijdens een diner ten behoeve van 50 jaar Marokkaanse Immigratie. Details van de tekeningen.

Open monumentendag in Dordrecht

Live tekenen in Dordrecht met Wandverslag tijdens de open monumentendag. Details van de plaat. De illustrator aan het werk!

Energiecafé Den Bosch

Live tekenen voor Getekend Verslag bij het Energiecafé in Den Bosch. Het thema was Lokale participatie en Lessen voor de RESsen. Details van de plaat.

Leerdag ROC Midden Nederland

Live tekenen met Wandverslag bij het ROC Midden Nederland. Het thema van de leerdag was Sterk in je werk. Details uit de plaat.

Vitro Plus

llustratie voor de beursstand van Vitro Plus (The Fern Firm) op de tuinbouwbeurs, IPM in Essen 2018. In opdracht van Bureau Visueel. Het proces

Baby you can drive my car

Animatie opdracht voor de cursus Moving Image. Elke student moest een deel van de song animeren. Helaas is de hele film er nooit gekomen.

ZerOrigIndia

Posters en animatie gemaakt in opdracht van ZerOrigIndia Foundation. Een crowdfunding campagne om onderzoek naar het ontstaan van het cijfer nul in India te promoten.